”Samtalen jag kunde föra i förtroende med Eva hjälpte mig mycket”

OM ANTILOPMETODEN: Per-Olaf Keitsch, VD, Enventus AB Jönköping.

– Jag kom i kontakt med Eva då jag/vi sökte extern hjälp för stresshantering. Metoden med en kombination av andningsteknik/träning, mätning och samtal var en mycket positiv upplevelse. Evas kunskap och erfarenhet gjorde att även en initialt mycket kritisk person hos oss var mycket nöjd med resultatet efteråt. Samtalen som jag kunde föra i förtroende med Eva hjälpte mig mycket att reflektera över vad som är viktigt och komma till en självinsikt. Jag rekommenderar detta upplägg för Evas kunskaper hjälpte oss långt i vår process att bli duktigare att förstå orsak och verkan inom detta svåra område.

Antilopmetoden AB
Eva Broman,
0705-25 76 78
eva@antilopmetoden.se