”Nu hinner jag mer på samma tid.”

OM ANTILOPMETODEN: NICKLAS EKSTRÖM, IKETT PERSONALPARTNER

– Ett ständigt avvägande som man måste göra i arbetslivet är hur man prioriterar sin tid. Hur kan man kombinera mycket arbete med att leverera och må bra? Det som fick mig intresserad av Antilopmetoden var att jag förstod att utbildningen hade ett effektivt sätt att lära sig just detta. Och jag måste säga att den mer än väl har gjort det. Jag har verkligen fått det jag sökte. Det säger Nicklas Ekström marknadschef på Ikett Personalpartner i Karlskrona, som tillsammans med hela ledningsgruppen har gått utbildningen.

Stanna upp. Reflektera. Planera.
– Stressen är ju ett gissel och stresshantering är väldigt nyttigt, både i arbetslivet och privat, menar Nicklas. Det är lätt att hjulen bara rullar på och dessutom tenderar att rulla allt fortare. Nu är jag medveten om att jag faktiskt alltid har ett val. Jag kan välja att stanna upp, tänka, reflektera och planera. Det betyder att jag hinner mer på samma tid som tidigare – och dessutom må bra. Jag har lärt mig att utnyttja de fysiologiska verktyg jag har för att underlätta tillvaron, som vikten av rätt andningsteknik.

Jordnära utbildning. Lätt att ta till sig.
Antilopmetoden utgår från konkreta situationer på respektive arbetsplats. Det gör den i allra högsta grad realistisk och detta tillsammans med ett jordnära språk är nyckeln till framgången, menar Eva Broman, VD och grundare av Antilopmetoden. Det betyder också att den tid som läggs ned på utbildningen är mycket tidseffektiv. Den sker på respektive arbetsplats så inga externa resor behövs för de som utbildas.
–Ja, utbildningen var i högsta grad lätt att ta till sig, menar Nicklas.

IKETT BESTÅR AV Ikett Personalpartner AB, Ikett Elektro AB och Ikett Personalpartner AS. Ikett startade 1986 som ett verkstadsföretag i Karlskrona. Från 1990 är Ikett en helhetsleverantör inom personal till svensk och norsk industri och har idag ca 300 anställda och 11 kontor i Sverige med huvudkontoret i Karlskrona samt ett i Oslo.

Antilopmetoden AB
Eva Broman,
0705-25 76 78
eva@antilopmetoden.se